Бюлетин

Безплатна доставка

Ленената дреха – класическа и вечна

Да следваш модните тенденции и да експериментираш с визията си винаги е забавно и вълнуващо, но всекидневният ти гардероб все пак трябва да се състои от 90% КЛАСИЧЕСКИ и ВЕЧНИ ДРЕХИ. И това няма много общо с модата.

ШИКОЗНИТЕ и ВЕЧНИ ТОАЛЕТИ винаги ще изглеждат СТИЛНИ и ПРЕДСТАВИТЕЛНИ, докато модерните са само за един сезон.

Създаването на гардероб като капсула на времето е не само удобна за портфейла опция, но също така гарантира, че винаги имате нещо хубаво и лесно за носене.

Ние, екипът на Trends by KK създаваме елегантни и шикозни дизайни. Не само лесното смесване и комбиниране на нашите артикули, но КАЧЕСТВОТО и ИЗДРЪЖЛИВОСТТА на ТЪКАНТА гарантира, че любимите ви дрехи ще изглеждат също толкова естетични и свежи, както в деня, в който сте ги купили.

Нашият интелигентен дизайн ви позволява да подчертаете най-добрите си черти и да скриете тези, в които не сте толкова уверени.

Защо ЛЕНЕНИТЕ дрехи са любимият избор на нашиата марка Trends by KK за топлите дни?

Дрехи от лен

Защото ленът е:

    Естествен, ултра-хигиеничен, здравословен

Всички се интересуваме от храната, която слагаме в устата си, но сме склонни да забравяме, че дрехите също имат пряк контакт с телата ни. Знаете ли, че някои тъкани, като полиестер, могат да увредят кожата ви? За съжаление може да причини обриви, алергии и да влоши кожни заболявания, които вече имате.

Проучвания показват, че носенето на ЛЕН има лечебни свойства и дава положителни резултати при кожни заболявания като екзема. Звучи невероятно, но едно от предимствата на лена е, че е АНТИБАКТЕРИАЛНА МАТЕРИЯ, не абсорбира миризми и освен това е сертифицирано по OKEO-TEX standard 100, което означава, че в него няма вредни химикали.

  ЛЕНЪТ е ХИПОАЛЕРГЕНЕН

Ленените дрехи работят ефективно за потискане на патогенната микрофлора и бактерии, като същевременно отблъскват мръсотията и се считат за една от най-чистите материи.

Друг интересен факт е, че ленените дрехи имат микроскопични «пукнатини» по тъканта. Благодарение на тях вашата ленена дреха прави фин масаж на тялото ви, който ви помага да се отпуснете и чувствате спокойни в ленените си дрехи.

 

  Има свойството да регулиране  температурата на тялото

Невъобразимо трудно е да носите дрехи на горещи и влажни места. Платът залепва по кожата ви, което води до неприятно усещане и няма нищо друго, което да искате повече от това да го свалите. Е, не и с ленени дрехи. Неговата молекулярна структура означава също, че може да поеме до 1/5 от теглото си, преди да даде усещане за влага или мокрота – перфектната система за охлаждане за по-горещото време. Въпреки че ленът е практически спасител, когато става въпрос за горещи и влажни места, може да подценявате неговите свойства за регулиране на температурата. Ленените дрехи имат естествената склонност да не залепват по кожата ви, да отвежда топлината от тялото ви в топли дни и да осигуряват ефирно, комфортно усещане.

Но това не е всичко!

Освен това е интелигентна материя, която се адаптира към телесната ви температура и може да ви стопли през зимата. Важно е да оставим тялото си да диша, дори ако зад прозореца е мразовита зима. Ако не сте сигурни как да носите любимите си ленени дрехи през по-студените сезони, съсредоточете се върху напластяването и изберете поне ленена риза, която да носите.

Изключително издръжлив и дълготраен

Дрехи за ценители

Може би една от причините да нямате ленено облекло в гардероба си е цената?

Да, ленените дрехи могат да бъдат скъпи, но ценителите на лена обичат да го гледат като инвестиция.

Ленената тъкан е едно от най-здравите естествени влакна – тя е до три пъти по-здрава от памука. Така че едно от предимствата на носенето на ленени дрехи е, че те осигуряват голяма издръжливост, позволявайки на ленените дрехи да се предават от поколение на поколение с дълготрайна привлекателност. Така че да, съществува от векове като тъкан и отлежава като хубаво вино.

Ленът може и става по-мек и красив с всяко пране. Няма да се връщате в магазина на всеки две седмици, за да вземете още една евтина некачествена тениска.

Вашите ленени рокли, ленени топове и ленени панталони могат да издържат цял живот и ако се грижите добре за материята, ще можете да дадете любимата си ленена рокля на дъщерите си или дори на внучките си.

Ленените дрехи са луксозни и здравословни. Кой не оценява малко лукс в живота си? Особено когато е нещо екологично и сериозно добро за вас.

Природосъобразен

Добре е всички ние да се замислим и започнем дори с малки стъпки да се грижим за нашата майка Земя и нейните природни ресурси.

Когато изберете тъкани, които са по-добри за околната среда вие помагате за нейното опазване.

Ленените растения се нуждаят от 60% по-малко вода от памука. Ленът е устойчив и има малко естествени врагове, следователно намалява нуждата от пестициди или генетична модификация. Нещо повече, всяка една част от лененото растение може да се използва, без да причинява отпадъци. Дори и да решите да извадите от употреба дреха от лен, можете да сте сигурни, че няма да попадне на сметището, тъй като тъканта е напълно биоразградима.

Ленът се е доказал като невероятен, издръжлив текстил от векове. Въпреки че посочихме голяма част от неговите предимства и защо да го обичаме и обожаваме, сигурни сме, че след като изберете ленена дреха от Trends by KK Вие ще продължите този списък.

Сигурни сме, че ако пробвате дрехи от лен, те бързо ще се изкачат на върха на списъка ви с любими дрехи.

Скъпи, приятели,

възползвайте се от НЕВЕРОЯТНАТА ВЪЗМОЖНОСТ до 15 август 2024 г. да попълните гардероба си с разнообразни модели от ЛЕН с 20% ОТСТЪПКАс промо-код TRENDS.

  • В промоцията не участват вече намалени продукти.

Post a comment